گرایش راه و ترابری یکی از گرایشهای مهندسی عمران است که به تحلیل، طراحی و بهینه سازی راههای ارتباطی میپردازد. امروزه با توجه به گسترش نیاز به حمل و نقل و وجود شبکه های ارتباطی گسترده، تحقیقات و راهکارهای مختلفی در ساخت و اجرای راهها و روسازی آنها در حال انجام میباشد.روسازی به عنوان یکی از مهمترین عناصر راه، نقش موثری را در ایمنی و کم کردن استهلاک خودروها و آسایش رانندگان و کیفیت بهتر عبور و مرور در جاده و راه بر عهده دارد. روسازی راه، سازه ای است که بر روی آخرین لایه متراکم شده خاک موجود یا اصلاح شده و یا خاکریزی ها اجرا میشود. روسازی معمولا متشکل از لایه های مختلفی همچون زیر اساس، اساس و لایه های آسفالتی یا بتنی و یا ترکیبی از آنهاست. مباحث اصلی در این گرایش شامل تحلیل و طراحی روسازی، تکنولوژی و مواد روسازی، طرح هندسی راه، مهندسی ترافیک و مدیریت تعمیر و نگهداری راه میباشد.
آزمایشگاه قیروآسفالت گروه عمران به مساحت 50 مترمربع واقع در زیر زمین دپارتمان عمران و نقشه برداری با بهره گیری از اکثر وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی مربوط به قیر و آسفالت برای دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری خدمات ارائه مینماید.در این آزمایشگاه فعالیت آموزشی جهت برگزاری دروس آزمایشگاه قیر و آسفالت در مقطع کارشناسی، فعالیت پژوهشی جهت برگزاری آزمایشگاه قیر و آسفالت پیشرفته و انجام پایان نامه ها در مقطع کارشناسی ارشد و انجام امور مربوط به فعالیتهای تحقیقاتی و پایان نامه ها در مقطع دکتری صورت می پذیرد.
ارزیابی و انجام آزمایشات تعیین مشخصات قیر و نیز انجام آزمایشهای مختلف طرح مخلوط آسفالتی و مشخصات سطحی رویه آسفالتی از اهم فعایتها و پژوهشهای این آزمایشگاه میباشد. مهمترین آزمایشهائی که در این آزمایشگاه انجام میگیرد به شرح زیر میباشد:
آزمایشهای مربوط به قیر:
آزمایشهای مربوط به مخلوط های آسفالتی:
آزمایشهای مربوط به مشخصات سطحی رویه آسفالتی:
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید